Activități copii, Fă singur

5 activități cu frunze de toamnă

Bine te-am găsit 😊 E toamnă, natura ne încântă cu mii de culori frumoase. Frunzele plutesc în aer și se aștern la picioarele copacilor în semn de mulțumire. Dar viața frunzelor nu se termină acolo 😊 Uneori oamenii le adună într-un buchet și le duc cu ei acasă.

Am adus si noi din parc câteva frunze 😊 După ce le-am admirat și le-am studiat ne-am pus pe treabă!

Sophie a zis că are de făcut un arici la Arte Vizuale. Zis și făcut!

Pentru arici am avut nevoie de o coală A2 de carton, lipici, hârtie maro și o cariocă neagră. Întâi am făcut conturul ariciului apoi am început sa lipim frunzele de la spate spre botic. Am tăiat din hârtie maro “capul” ariciului, am desenat ochiul și năsucul.

Ariciul nostru este foooarte mare, cât o foaie A2 😁 Iar pe lângă el zboară niște fluturi tot din frunze, obținuți cu ajutorul perforatorului. 

Și îngerași 😊

Ne gândim să facem mai mulți pentru a-i folosi drept confetti de ziua Sophiei. O alternativa Ecologică și economică a confetiurilor din comerț.

Pentru că nouă ne plac foarte mult lumânările am decorat un borcan cu frunze, sfoară de iută și o rămurică de măceșe 😊 Așa am avut o seară romantică în 3 ❤️

Am pus borcanul pe o farfurie iar în jurul lui am pus câteva frunze și un dovlecel din grădină noastră 😊

Am mai făcut și o ghirlandă-perdea pentru ușă 😂 Ne-am distrat lipind frunzele pe banda scoci.

Copiii au vrut neapărat să facem și un copac 😊 Un tub de la hartia igienică este tulpina copacului, pe el am lipit frunzele apoi peste coditele acestora am lipit hârtia maro. Hârtia maro am boțit-o pentru a părea cât mai asemănătoare cu scoarța copacului.

Ne-am mai distrat aplicând frunzelor ochișori și desenând gurițe 😂

Noi am reușit doar atât 😊 Dar toamna abia a început 😁 așa că vom mai adună frunze, castane, ghinde, conuri și alte minunății din natură pentru a face cât mai multe activități 😊

Îți mulțumesc că te-ai oprit să admiri creațiile puilor de Artdor și îți urez o duminică frumoasă ❤️

One thought on “5 activități cu frunze de toamnă

  1. Catirev Diana spune:

    Buna puii de artdor! Ce faini sunteți! Aveți niște idei ingenioase. Neapărat voi face și eu unele din lucrurile acestea. Pe cea cu ariciul o fac chiar mâine cu copiii de la grădiniță. O să vă arăt pozele, promit. Iar pe cea. Cu borcanul o să o fac acasă si am sa o pun pe măsuța din ogradă. O să o vă arăt și pe aceea. Succes mie la creat, iar vouă vă mulțumesc pentru idei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *