recomandare

Creatorul vestimentar, artistul care îți îmbracă atitudinea!

 

Când eram mică mama îmi cosea tot felul de rochițe. Atunci când îmi cosea mama ceva, îmi plăcea pentru ca era exact asa cum îmi doream eu. Făceam diverse ajustări în timpul probelor, iar rezultatul era întotdeauna peste așteptări.

Săptămâna trecută am primit un colet și mare mi-a fost mirarea când am găsit o rochie cu eticheta LOFTY….o rochie exact pe mărimea mea.

O urmăresc pe Flory cu admirație. Mi-a atras atenția într-o zi prin modul în care erau așezate tiparele pe material. Fiecare centimetru era valorificat. Atunci am aflat și misiunea brandului Lofty.

“Fiecare femeie este unică!

Cred că nu de puţine ori ai avut dezamăgirea de a găsi în magazinele de fashion sau chiar în garderoba ta, haine frumoase, dar care simţi că nu ţi se potrivesc! Nu sunt conforme stilului tău vestimentar! Asta pentru că fiecare femeie este unică şi are nevoie de haine care să o reprezinte!

Silueta, formele, stilul, și atitudinea ta sunt cele care te definesc. Fiecare femeie are preferințele sale, gusturile și abordările personale. Din admirație pentru autenticitatea și unicitatea femeii, s-a născut conceptul Lofty.

Lofty înseamnă creații vestimentare personalizate, adaptate stilului și siluetei femeii moderne, active, implicate în viața profesională și cea socială. Sunt ținute dedicate femeii adaptabile oricărei situații.

Si pentru a intelege mai bine cat de imporatant este sa ai propriul creator vestimentar, iata 3 dintre cele mai importante motive:

 1. Experiența oferită de crearea propriei ținute vestimentare este deosebită! Înțelegerea stilului propriu de către creatorul de modă, îți oferă nu doar o rochie, un costum sau un pantalon, ci sentimentul de a fi specială, remarcată, de a avea o ținută unicat.

 

 1. Creatorul vestimentar îți oferă posibilitatea alegerii culorii, texturii, materialului şi modelului care să ți se potrivească. Știe să adapteze orice accesoriu și model, pe silueta ta și mai mult, să îți recomande cum să îţi pui în valoare atuurile, frumuseţea,linia corpului.

 1. Creatorul îţi poate transforma visul sau povestea în ţinute care să te reprezinte. Este o legatură deosebită care te ajută să fii în siguranţă, să nu fii nevoită, mai ales în aceste momente, să te expui în magazinele aglomerate. Măsurătorile, probele şi ajustările, se pot face în funcţie de programul tău, la atelier sau chiar la tine acasă!”

Ce am descoperit eu la rochia cusută de Flori?

O croială ce scoate în evidență silueta. Cusături delicate.O rochie foarte comodă, potrivită să fie purtată o zi întreagă la birou iar după, cu cei mici, în parc.

Te invit să o urmărești pe Flori și creațiile ei pe pagina de facebook.

4 thoughts on “Creatorul vestimentar, artistul care îți îmbracă atitudinea!

 1. C. Mihaela spune:

  Ce frumoase sunt creatiile!!

  1. Natalia spune:

   Daaa. Îmi plac și mie foarte mult. Mai ales bluziță alba 😍😍😍

 2. Flori Cucu spune:

  Iti multumesc Natalia.Cuvintele tale mi au inundat corpul de motivatie si incredere. Asa de frumos ai scris.

  1. Natalia spune:

   🤗 Iar tu creezi niște ținute foarte frumoase 😘 spor să ai în toate ❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.