amintiri, Colaborare

Cum Artdor a fost botezat Artdor!

Întro duminică dimineață, pe grupul MIBI (o comunitate de mame antreprenoare ) a fost pusă următoarea întrebare:

„Bună dimineața!

❓ Care este numele paginii voastre și ce v-a determinat să alegeți numele actual?

✅ Scopul acestei postari este de a afla povestea de început, de a ne cunoaște mai bine și de a le inspira pe cele care încă nu au o pagină de business. ”

Și imediat am răscolit prin amintiri ❤️ Așa ceva nu se uita niciodată!

Eram deja în discuții cu cei de la  Mouse Media Service pentru pagina web, stabilisem culori și alte chestii ce țineau de design-ul site-ului. Dar nu gaseam un nume. Domnul Ioan mi-a dat câteva sfaturi și m-a rugat să mă grăbesc iar eu eram în ceață. 

Am venit acasă, m-am așezat la masă și am început să le scriu apropiaților mei. I-am rugat să-mi dea idei pentru nume. Primeam răspunsuri dar nimic nu îmi plăcea. Până când m-am așezat la masă de lucru și am început sa pun pe foaie toate cuvintele ce-mi veneau în minte, asa cum mă sfatuise Mouse, dar care aveau legătură cu ce fac. Apoi la fiecare cuvânt am scris sinonimele, apoi fiecare sinonim l-am cautat și în dex sa văd dacă mă reprezintă. Așa am ajuns la „ardoare” – în franceză „ardeur” iar în latină „ardor”.
Ar(t)dor! Am scris pe foaie, apoi am trimis mailul către webdesigner. Imediat m-a sunat zicând „felicitări, asta e!” 😊

Am găsit și mail-ul 😁


Artdor – e minunat! 🤗

Mouse, îți sunt recunoscătoare pentru ajutor și pentru toată munca depusă ca Artdor să aibă o identitate vizuală. Logo-ul la fel a fost creat de MMS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *