Despre mine

Nu-s o Eva, dar am nevoie de un Adam

În ultimul timp nu am prea citit. Deși am o listă prea mare de cărți pentru mine, cele pentru copii le-au înlocuit. 

Nici cărți cu subiecte de dragoste nu am citit. Pentru ca orice dragoste o raportez la cea prin care am trecut eu. Și nu mai cred într-o iubire adevărată. Mi se pare că toată lumea minte, înșală după care sunt plini de ură. 

Uneori când văd o poză cu doi îndrăgostiți îmi vine să le spun că urmează să sufere, că nu poate fi adevărat ceea ce ei afișează și că într-o bună zi el sau chiar ea îl va trăda pe celălalt mișelește. Dar mă abțin pentru că nu-s chiar așa de rea după cum par. 

Nu mă pot uita nici la filme de dragoste, pentru că știu că se termină rău. Mă uit în disperare la comedii și încerc să fac haz de necaz. 

Am început să citesc „cum sa te lași iubită” pentru că știam că e o continuare la „jurnalul unui Adam” care a fost cumva un stil mai delicat de a te uita la porno. Filmul se derulează doar în mintea ta și depinde doar de imaginația ta cât de fierbinți sunt scenele. Nu vă zic până unde merge imaginația mea, zic doar că aș fi putut lua un Oscar (da chiar, filmele „hot” sunt nominate la Oscar?). 

Doar ca până la sfârșitul cărții am zis că aș vrea și eu sa întâlnesc un Adam, dar vezi tu, nu un Adam ca în primele pagini. Ci unul cum e la sfârșitul cărții. 

Doar că viața bate filmul și nu va exista nicicând and un Adam ca la sfârșit, e mai sigur să întâlnești mulți Adami ca cel care era până a o întâlni pe Eva. 

Ș-apoi, nici că aș fi o Eva! 

Mor de nervi ca mai e și volumul 2 pe care eu nu-l am. Nu putea și ăsta să termine cartea frumos cu ei doi bând cele 3 sticle de vin rece? 

Și îmi veni și pofta de un pahar de vin rece la gura sobei în brațele unui Adam.

Dar, ghinion. Nu mai am vin și nici lemne. Și nici pe Adam încă nu l-am întâlnit 😀

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *